Aanmelden
LAATSTE DAG PANNENKOEKENVERKOOP
PANNENKOEKENVERKOOP : breken we opnieuw het record?
 
We verkochten 6750 pannenkoeken of 750 pakjes  en vestigen een nieuw record!

ZO HARTELIJK BEDANKT !!!


Smakelijk alvast ! Vrijdag 29 januari worden de pannenkoeken na de middag verdeeld of kunnen na afspraak worden afgehaald (bij 10 of meer pakken - u zal nog een mailtje ontvangen). Zorg dat je kind een tasje bij heeft om ze mee te nemen naar huis.

De klas met de meeste verkochte pannenkoeken krijgt een prijs. 

1. K2K3 JUF HILDE
2. L3
3. K2K3 JUF MIEKE
4. PEUTERK1 HEIDI 
5. PERSONEELSLEDEN
6. ANDERE
7. L1
8. L2
9. L4
10. L6 EN PEUTERK1 KATHLEEN
11. L5

21/01/2021


bijkomende preventieve veiligheidsmaatregelen in de basisschool
De krokusvakantie wordt momenteel niet verlengd . Door de circulatie van coronavarianten blijft voorzichtigheid echter geboden . 
WAT IS NIEUW ?

21/01/2021


Brugfiguur
In bijlage een flyer betreffende Kay, de brugfiguur voor onze school.
brugfiguur
brugfiguur 2
18/01/2021


ACTIES OP SCHOOL
Daar we u graag laten genieten van interessante acties bezorgen we u graag in bijlage info “mijn schoolkiosk”.
 
Alvast dank voor de steun aan onze school! Alle kleintjes zorgen dat we mooie doelen kunnen realiseren !
Via aankopen online via TROOPER werd  reeds 115 euro aan de school gedoneerd – HARTELIJK DANK !
Aankoop abonnement tijdschrift of krant via "mijn schoolkiosk".
15/01/2021


info en inschrijvingen enkel op afspraak
Rondleidingen van ouders en (toekomstige) leerlingen / kleuters  (vleugelmoment voor instappende kleuters ) en kans tot inschrijving gebeuren  in principe digitaal door de huidige coronamaatregelen  én enkel na afspraak. Uitzonderlijk is een fysiek schoolbezoek nog wel mogelijk, onder strikte voorwaarden:

De bezoeken gaan door met maximaal drie personen én op individuele afspraak.

Er zijn op het ogenblik van de bezoeken geen leerlingen van de school op school aanwezig (tenzij kinderen in de naschoolse opvang).

Uiteraard volgt iedereen de nodige veiligheidsmaatregelen: afstand houden, mondmasker, nodige handhygiëne én de bezochte binnenruimtes voldoende ventileren of verluchten.

Bubbelbezoeken zoals sommige scholen ze noemen, kunnen dus wel, maar alleen onder de bovenstaande voorwaarden. We maken voor elke instapper een afzonderlijke afspraak (tenzij meerdere kinderen uit één gezin) zodat de gezinsbubbels gescheiden blijven.

Je kind online inschrijven via de knop hiervoor op de welkompagina zodat we beschikken over uw contactgegevens en een concrete datum kunnen prikken. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken en de inschrijving verder in orde te maken. Afspraak is steeds om 16 uur met directeur Stefanie Van den Bussche op donderdag

 
15/01/2021


Warme maaltijden voor je kind voor de maand februari op school ? Bestellen via google forms.
Beste,
wenst u een warme maaltijd te bestellen voor uw kind(eren) op school?
Voor de warme maaltijden van februari 2021 kan dit via onderstaande link (google forms https://docs.google.com/forms/d/1OAncFmOAeQUUasCvhZKSwnUCr0W1178USVzmitBr5Y0/edit?usp=sharing

We beseffen dat overschakelen naar een andere manier van bestellen niet zonder een ongemakje links of rechts zal verlopen maar we menen dat deze manier van bestellen een vooruitgang voor iedereen zal betekenen.

Een overzicht van je bestelling zal je ontvangen via het emailadres dat je hebt opgegeven (controleer even of de e-mail niet bij je spam of ongewenste post is beland).

Hieronder plaatsen we ook een kleine handleiding
handleiding bestellen warme maaltijden op school via link google forms
13/01/2021


kriebelbeestjes
Beste ouders,

We krijgen regelmatig meldingen van luizen.
Gelieve jullie kind(eren) regelmatig te controleren.
In bijlage een interessante infobrochure.
infobrochure luizen en neten
11/01/2021


CORONANIEUWS
 • Beslissing over krokusvakantie ten laatste op 22/1
  Op basis van de huidige besmettingscijfers is de krokusvakantie verlengen nog niet aan de orde. Indien de cijfers toch verslechteren, wordt bekeken of er voor of na de krokusvakantie een extra week afkoelingsperiode komt. In dat geval zal die extra week ingevuld worden met collectief afstandsonderwijs. De scholen krijgen daar ten laatste op 22 januari nieuws over.

  In dit scenario kunnen de lokale besturen net zoals voorheen opvanginitiatieven nemen. Scholen kunnen kwetsbare leerlingen of cursisten op elk moment begeleiden op school. Ook dan respecteren ze de veiligheidsregels die nu gelden in het leerplicht-, volwassenen- en deeltijds kunstonderwijs.

  Geen meerdaagse uitstappen tot en met paasvakantie
  Meerdaagse uitstappen organiseren is alvast tot en met de paasvakantie niet toegestaan. Dit betekent dat de openluchtklassen van het 2de en 3de leerjaar in maart NIET doorgaan. Voor de stadsklassen van het 5de en 6de leerjaar na de paasvakantie wachten we nog even met annuleren.

  Advies gevraagd over mondmaskerplicht vanaf 10 jaar
  De Risk Assessment Group (RAG) zal een nieuw en geactualiseerd advies uitbrengen over een eventuele verlaging van de mondmaskerplicht van 12 naar 10 jaar. Als dat nuttig en nodig blijkt, dan geldt dat in de volledige samenleving en dus ook in het onderwijs.
Alle huidige maatregelen blijven al zeker van kracht tot en met de krokusvakantie.

Hou nog even vol ... wie ziek is, blijft thuis! Ook bij vermoeden besmetting in gezin of nauw contact blijf je thuis tot testresultaat gekend is ! Breng school op de hoogte waarom je afwezig bent (in kader van contacttracing op school of hoog risicocontacten). Dank

8/01/2021


TOT 2021 ... fijne feestdagen en een zalige en deugddoende kerstvakantie !